[Diary] My brother is hospitalized!

25 Sep

Rumah jadi ke rasa kosong. Abis kalo nyokap pulang, bokap yang pergi ke rumah sakit nungguin kakak gue. Sekalinya pulang ke rumah yaa pasti nyokap ataupun boap juga udah capek karena ga bisa tidur nyenyak. Jadi sampe rumah langsung pada tidur.

Jadilah gue udah kea anak ilang. Kerjanya kalo ga nonton tipi ya maen internet. Sejujurnya gue sendiri sadar, akhir-akhir ini gue jarang makan, atau tepatnya lupa makan. Bukan karena pengen ikut-ikutan sakit. Tapi akhir-akhir ini perut gue cepet kenyangnya. Minum 3 gelas air putih aja gue langsung kenyang. Makanya agak takut juga entar ikut-ikutan sakit lagi. Badan gue udah rada anget2 juga soalnya kkk ga nafsu makan juga, mungkin faktor stres jg mikirin sekolah sama first. Cuma dua hal itu doang prioritas hidup gue setelah keluarga.

oke berhubung oh my lady nya udah mulai, jadi gue mau nonton dulu bye bye~

Advertisements

[News] Bang Yong Guk – I Remember Lyric (Hangul+Rom+Trans)

24 Sep

Continue reading

[News] Intermezzo – Bang Yong-guk I remember MV

24 Sep

I don’t know what kind of this words is it. Is it a lyric of song or a poem or just a scramble letters of an abstract words. It’s up to you. I just want to write something in english to train my english ability. I don’t know why i choose ‘love’ as the theme. Perhaps because love is general and i always listen to love-song. Write about love is the easiest way to train my english ability since i was really love writing ^^ kekekeke Continue reading

[Diary] Finally! Ilyeoja 1st Debut on Korean Sparkling story :D

24 Sep

parampampaaaaam~ akhirnya hari yang ditunggu telah terlewati dan Ilyeoja berhasil melakukan debutnya dengan sukses !

Oke gue akan ceritain dari awal melek mata ampe balik lagi ke rumah. Continue reading

[Diary] Couldn’t Stand in Two Ways

3 Sep

Okay, i would write in english.

Couldn’t stand in Two Ways. I won’t tell you what is that. But i just want you to know that ‘this things’ make me confused and tired. I don’t know how suppose to be. There are A-way and B-way.

I was living in A way longer than B-way. I do know everything about A-way. I was loving it,  liking it, crazy-ing it. Everything about A-way i know. But someday, i found something and it made me feel ‘strange’ , ‘uncomfortable‘ etc. Everything has change! and i started to avoid everything about A-way.

And oneday *when i was avoiding A-way* i found a new way and it is B-way. I started to love it, like it, but it’s not as much as A-way. But i love one part of B-way and let we say it G-part more than everything about A-way.

But now, i tried to comeback and tried to love A-way again. but i think it doesn’t work! G-part has taken my heart. But i have to take my responsibility of A-way. But my heart was telling me that i couldn’t stand in two ways. It’s like i’m using a mask and pretending like i’m still in A-ways even tho i’m not loving it anymore. How should i do? should i keep walking in two ways or choose A-way or B-way? This is trully make me confused !

[Diary] #1 A Big Dream

23 Aug

heihoo~~ ini postingan diary yang pertama ! hahah xD oke, kali ini  gue mau certia berkisar tentang mimpi dan cita-cita.

Gue suka banget sama dunia ‘seni’. ga tau kenapa dari kecil tuh suka aja corat-coret, gambar, terus pas SD suka banget nari, musik. Pokoknya freak abis lah ama seni. Sampe waktu gue mau lulus SMP, gue waktu itu cukup bingung mau lanjutin kemana karena ga ada seoklah yang gue minatin kecuali sekolah Seni! tapi sayangnya gue ga berani bilang begitu ke orang tua gue, because i know they will be disagree. Yaa.. sepanjang gue hidup, orang tua gue cuma tau prestasi terbaik hanya dibidang akademik.  *miris* okay, skip! Continue reading

[Fanfic] Blooded Code

4 Aug

Annyeong! waaa~ oraenmaniya yeoreobundeul! hahaha mianhae, udah lumayan lama gue ga ngepost fanfic atau learning korean section di sini! hehe since i’m too busy with my school stuff! hahaha *you knoe what i mean lhaa* (read:homeworks). Seperti biasa, kalo ada kosakata yang gak dimengerti bisa check di sini ! kalo kosakata yg dicari masih ga ada, bisa tanya langsung di comment! jangan lupa kasih komentar ya^^

Kali ini, i’m back with one shot fanfic. And the main cast is LEE GIKWANG! with my original character. Its genre is about mystery i think. No romantic contact. But this story still based on a straight love-story. Okay, happy reading!

Continue reading